Nieuw boek over de Golden Retriever, een aanrader

Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Golden Retriever op de Nederlandse markt! En wat dit boek voor mij extra speciaal maakt: mijn lieve Teuntje en Marit staan erin! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere dierenboeken op haar naam heeft staan. Ze heeft een aantal experts gevraagd om haar van input te voorzien en om haar teksten te lezen en te voorzien van op- en aanmerking. Ik ben één van de fokkers die hiervoor is gevraagd en ik heb dit dan ook met veel plezier en liefde voor het ras gedaan. Naast een aantal fokkers namen ook een internationale keurmeester en een dierenarts deel aan het expertteam.

Het is een prachtig en uitgebreid boek geworden dat alles vertelt over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van de Golden Retriever. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. De tekst is duidelijk, compleet en geschreven volgens de laatste kynologische inzichten. Het boek is een prima leidraad voor zowel de aanschaf als de opvoeding.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door dierenfotograaf Sanne van de Berg. Het informatieve en fraai vormgegeven boek is een aanwinst voor iedere (toekomstige) Golden-eigenaar!

Het boek De Golden Retriever (ISBN 9789081133005) telt 136 pagina’s en kost slechts € 17,95. Via www.dierenboekenbestellen.nl  (de webshop van de schrijfster) betaalt u geen verzendkosten en ontvangt u bovendien gratis twee leuke Golden Retriever ansichtkaarten bij uw bestelling.

 

http://dierenboekenbestellen.nl/golden-retriever.html