Gastenboek

Laat een leuke of lieve reactie achter in mijn gastenboek!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

 • person mart ouwehand marsica.eu

  Wij (ik, Diana & Pär) zijn heel blij dat we vorig jaar met De Kaladene in aanraking zijn gekomen. Nota Bene nog geen 500 mtr vanaf mijn bedrijf!
  Pär is een arrogant en verpest hondje, verpest in een gezin wat bestaat uit 2 senioren. Regelmatig bezocht en verwend door de kleinkinderen die dol op ‘m zijn en hij op hen.
  Vanmiddag even bij Antoinette langs geweest en ik stap in de auto: Pär boos! Trekt aan m’n handen, met andere woorden: Ik had ook mee gewild naar binnen. En dat is een compliment. Pär wordt bij Antoinette getrimd, en per definitie heeft hij daar een hekel aan. Maar toch vindt hij blijkbaar het toch heel prettig om naar Antoinette en Bram te gaan. Over 3 maanden komen we weer en wie weet mag hij er weer een keertje logeren.

 • person Dorien en Hans van der Mooren

  Hoi Antoinette alles goed? Met ons gaat het prima, zo af en toe kijk ik even hier, en zie jouw website als een herinnering aan onze Chablis( Jolly Good design van de drunenborgh) tussen de foto’s kwam ik haar naam weer tegen. Ongeveer 6 jaar hebben wij geen hondje meer gehad, vrijheid geen kinderen in huis, maar toch begon het gemis heel groot te worden. Na 3 goldens wilde ik graag eens iets anders de keus is gevallen op een Bernedoodle een vrij nieuwe vuilnisbak in de honden wereld.
  Maar wel eentje met een gouden karakter.
  Groetjes Dorien en Hans van der Mooren

 • person Frits Michels

  Regelmatig is onze Millie, helaas over de rainbow, wegens nierfalen uit logeren geweest bij Kaladene. Als je ervaart hoe zij omgaan met je golden dan zou je wensen dat je zelf een golden was.

 • person Hans & Ellen

  Vandaag hebben we BinQ laten inslapen. Vanaf oktober had hij problemen met zijn nieren, maar met een aangepast dieet hebben we tot vandaag van veel Magical Moments mogen genieten.
  Hij kon genieten van het bos, en het ook was hij graag in het water. Maar vandaag ging het ineens hard achteruit.
  We zijn blij dat we hem in ons gezin mochten hebben.

 • person Petra Reijnders

  Beste Antoinette en Bram,
  Is ook wat in zo’n korte tijd 2 honden te verliezen .
  Heel veel sterkte en tot in het nieuwe jaar.
  Liefs Petra

 • person Marijke Daemen goldensupremeeasyaccess

  Nog een leuke foto van onze hondjes

 • person Marijke Daemen

  Lieve Antoinette,
  Wij zijn jou nog steeds heel dankbaar voor de fijne hulp die je ons geboden hebt toen onze Viggo een afschuwelijke hotspot had opgelopen na een beet van een andere hond.
  Jij stond meteen klaar, hebt goede adviezen gegeven en we mochten een soepele kraag van jou lenen.
  Al met al hele fijne ervaringen, we hebben genoten van je gastvrijheid en je betrokkenheid.

  Op dit moment is Viggo weer helemaal genezen van dit alles en genieten wij van hem en zijn inmiddels 13 weken oude zoon Olaf.
  Wij hopen mekaar weer een keertje te ontmoeten als we in de buurt zijn maar dan wel met twee gezonde jongens .
  Nogmaals hartelijk dank
  Alois en Marijke Daemen

 • person Brigit

  Hallo Antoinette en Bram.
  Ik heb een vervelend berichtje.We hebben Binkie gister in moeten laten slapen.Hij bleef maar spugen dag en nacht .Hij was uitgedroogd en gaf zelf wel aan dat het niet meer ging.De schat zou 12 worden 9 november..we zijn zo verdrietig!

 • person Maureen

  Hallo antoinette en bram,

  Even een leuke vakantie foto van woppe. Na een lekkere wandeling een lekker ijsje halen als afsluiting.

 • person Brigit vd Pluijm brigitbilly@ziggo.nl

  Hoi Antoinette en Bram..alles goed bij jullie? ik heb een vraagje: leven alle broers en zussen van Bink nog?
  Hij vertoont al een jaar mankementen, die natuurlijk normaal zijn als je ouder wordt,maar blaffen in de nacht is echt niet fijn! Bink is nooit een blafferd geweest. ik vroeg me af wat de kwaaltjes zijn van zijn broers en zussen. af en toe doen zijn achterpoten een paar seconde niets meer,of hij schiet door zijn voorkant. Hij is onderzocht,maar ze houden het op artrose,ik vraag het me af! hij geeft geen pijn aan! staat wel moeizaam glijdend op. Hij wil ook niet meer uit,ja gewoon even zijn behoefte doen en dan gauw terug.Hij slaapt veel! Misschien herken jij wat! En hij kluift zijn poot helemaal stuk.Hij heeft nu een sokje aan.Hij eet wel goed! Hij staat klaar als het tijd wordt..Ik hoop dat iemand wat herkend. Groetjes en geniet van het weer! Brigit en Bink natuurlijk.

 • person Familie Nieuwenhuijs

  Beste Antoinette en Bram,
  Al 10 jaar genieten we van onze Molly. Wat een heerlijke lieve hond is ze toch. Sinds vorig jaar heeft ze een vriendinnetje erbij. Een kleine Jack Russel. Molly vind het heel gezellig met haar. Gelukkig is onze Mol nog in goede conditie en hopen we nog lang van haar te mogen genieten!
  Groetjes van de Nieuwenhuijsjes!

 • person Manon manonklinkhamer@hotmail.com

  “Opa” Koos geniet in het zonnetje van Koningsdag!

  Liefs Daniël, Manon en Lieke.

 • person Maureen

  Lieve antoinette,

  Wat hebben we genoten van onze bijzondere pleuntje. Haar eindeloze liefde en ondeugende karakter hebben de afgelopen 11 jaar ons leven verrijkt. Helaas hebben wij deze week van haar afscheid moeten nemen. We gaan haar ontzettend missen, en kijken met een glimlach terug op onze “pleunekind”

  Liefs Erik en Maureen

 • person Marianne

  Hallo Antoinette,

  Skye 11 jaar!

  Bedankt voor het toevertrouwen van deze “Golden” viervoeter

 • person Maureen

  Onze mooie pleuntje heeft de mooie leeftijd van 11 jaar bereikt. Wij genieten elke dag nog van haar streken. En dat zijn er een hoop!

 • person Annemieke famwijtzes@gmail.com

  Gefeliciteerd met Puzzel. Groetjes van jarige Spike, so exited van de Kaladene

 • person Jacqueline en Frank

  Lieve Antoinette en Bram,

  We zijn zo ontzettend blij met jullie als logeeradres voor onze schat Mayday.
  De liefde en warmte waarmee jullie de honden verzorgen is goud waard.
  Daarnaast hebben we altijd veel aan de adviezen en tips en attente reacties. We brengen haar altijd vol vertrouwen als we een weekendje of vakantie zonder haar weg gaan en zien dat ze ook gek op jullie is. Liefs Frank en Jacqueline

 • person Trudy

  Lieve Antoinette (en Bram)

  Gisteren afscheid moeten nemen van onze allerliefste Rico…12 jaar en 4 maanden mocht hij worden en wat hebben we al die jaren van hem genoten…onze eerste Golden, wat was hij bijzonder!!
  Antoinette we willen jou ontzettend bedanken voor deze geweldige hond, en natuurlijk ook voor al jouw adviezen (zeker in het begin) en later stond je ook als oppasadresje altijd voor ons klaar!
  En natuurlijk bedankt voor je liefde en steun in de afgelopen laatste dagen, wat was het moeilijk om na het onverwachte slechte nieuws zo snel afscheid te moeten nemen…
  We gaan hem ontzettend missen maar zullen hem nooit vergeten!!

  Heel veel liefs, Wilmar, Trudy en Thijs.